Ημέρες Καριέρας 2013

H CVexperts θα συμμετάσχει στις Ημέρες Καριέρας που διοργανώνει το kariera.gr στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2013 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Στο περίπτερό μας μπορείτε να μιλήσετε με τους συμβούλους μας σχετικά με το βιογραφικό σας, το LinkedIn και τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας που εφαρμόζετε, τόσο για αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.  Θα σας κάνουμε πεντάλεπτη δωρεάν αξιολόγηση του βιογραφικού σας.

Στο περίπτερό μας (Σάββατο 16:00-18:00 και Κυριακή 10:00-12:00) εξειδικευμένος φωτογράφος θα σας φωτογραφίσει δωρεάν και θα έχετε από εμάς μια επαγγελματική φωτογραφία για το βιογραφικό σας και το Linkedin.

Advertisements

About cvexpertsgr

Συγγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων & Συμβουλευτική Καριέρας - Resume / CV Writing Services and Career Consulting Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter) Συστατική Επιστολή (Reference Letter) Αυτοπεριγραφική Έκθεση (Motivation Letter)
This entry was posted in Αναζήτηση Εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό" εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο MoneyShow στο Hilton. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s