Δελτίο Τύπου – Εκδήλωση CVexperts στο Χίλτον

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκε η ημερίδα Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου…με τη ματιά του ειδικού, του αναζητούντα εργασία και του εργοδότη” το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 στην αίθουσα “Εσπερίδες” του Ξενοδοχείου Hilton. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την εταιρία Συμβουλευτικής Καριέρας CVexperts, στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου “Money Show 2012”.

Οι εταιρείες στελέχωσης ανθρώπινου δυναμικού ICAP Employment Solutions, ManpowerGroup, KPMG & justjobs.gr, η εταιρεία παροχής υπηρεσιών εφαρμοσμένης ψυχολογίας ISON Psychometrica, όπως και το jobsite kariera.gr παρουσίασαν την εμπειρία τους μέσα από την καθημερινή τους επαφή με εργοδότες, στοιχεία έγκυρων ερευνών καθώς και συμβουλές προς τους συμμετέχοντες. Από την πλευρά του δημοσίου, η Διεύθυνση Απασχόλησης ΟΑΕΔ παρουσίασε τα προγράμματα και τις δράσεις του οργανισμού. Την εκδήλωση έκλεισαν αισιόδοξα οι εκπρόσωποι των cookisto.com, locish.com και mikroimegaloi.gr.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν στοχευμένες τοποθετήσεις  για την αγορά εργασίας από ανθρώπους με τεράστια εμπειρία και γνώσεις, ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις και απόκτησαν πρόσβαση σε αποτελέσματα έγκυρων ερευνών. Συνολικά οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη για τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο στη διαχείριση καριέρας και την ανάγκη προσαρμογής των αναζητούντων εργασία στις νέες συνθήκες της αγοράς. Τέλος, εστίασαν σε λύσεις προτείνοντας την αναθεώρηση της ισχύουσας νοοτροπίας και τη θετική προσέγγιση νέων, εναλλακτικών προσπαθειών στην αναζήτηση εργασίας.

Image

Image

Advertisements

About cvexpertsgr

Συγγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων & Συμβουλευτική Καριέρας - Resume / CV Writing Services and Career Consulting Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter) Συστατική Επιστολή (Reference Letter) Αυτοπεριγραφική Έκθεση (Motivation Letter)
This entry was posted in Αναζήτηση Εργασίας στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, Εκδηλώσεις and tagged , , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s