«Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου», εκδήλωση της CVexperts στο Hilton

…με τη ματιά του ειδικού, του αναζητούντα εργασία και του εργοδότη

Μια σημαντική ευκαιρία να αντλήσουν – απ’  τους ειδικούς – όλες τις αναγκαίες πληροφορίες για την αγορά εργασίας θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, στα πλαίσια της ημερίδας “Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου” η οποία θα φιλοξενηθεί στο πολυσυνέδριο Money Show στο Hilton.

Η ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία συμβουλευτικής καριέρας CVexperts, θα λάβει  χώρα τΣάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012 από τις 12:00 το πρωί έως τις 3:00 μετά το μεσημέρι στην αίθουσα «Εσπερίδες» του ξενοδοχείου Hilton στην Αθήνα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να  ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αγορά εργασίας, θα αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες και τα αποτελέσματα έγκυρων ερευνών και θα ενημερωθούν για νέους τρόπους διαχείρισης καριέρας.

Αφορμή για τη διοργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί το έντονο κύμα κινητικότητας των αναζητούντων εργασία στην Ελλάδα. Συμβολικά, μια ημέρα μετά την αναγέννηση του κόσμου και όχι καταστροφή – όπως μια ευρέως διαδεδομένη θεώρηση της προφητείας των Μάγιας πρεσβεύει – η εκδήλωση αυτή παρουσιάζει τη δική της προσέγγιση για το πώς να μεταβούμε, από  το τέλος του παραδοσιακού μοντέλου διαχείρισης καριέρας, στη νέα εποχή.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους αναζητούντες εργασία και μη, που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προοπτικές τους, να εμπλουτίσουν τα δικά τους ευρήματα και προσωπικές εμπειρίες από την αγορά εργασίας, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να δικτυωθούν.

*Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν αποφασιστικά από την πλευρά του ιδιωτικού τομέα οι εταιρείες ICAP, KPMG & justjobs.gr και ManpowerGroup, που δραστηριοποιούνται στη στελέχωση θέσεων εργασίας, ενώ από την πλευρά του δημοσίου η Διεύθυνση Απασχόλησης ΟΑΕΔ.

*Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Μαρία Παφιώλη, Σύμβουλος CVexperts.

cvexperts logoΑντίστοιχη εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο Money  moneyshow logo1Show πραγματοποιήθηκε πέρυσι  με μεγάλη συμμετοχή κόσμου – με τίτλο «Μετακίνηση στο εξωτερικό – ευκαιρίες και δυσκολίες» – και με τη συμμετοχή του δικτύου EURES-ΟΑΕΔ και της Randstad, στις 17/12/2011.

 

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων εδώ. στην ιστοσελίδα www.cvexperts.gr ή στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας στο reservations@cvexperts.gr. Τηλ. πληροφοριών: 210.34.17.400

Χορηγός επικοινωνίας:                                                                          Υποστηρικτής:

kariera logoopentourism logo best quality

Advertisements

About cvexpertsgr

Συγγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων & Συμβουλευτική Καριέρας - Resume / CV Writing Services and Career Consulting Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter) Συστατική Επιστολή (Reference Letter) Αυτοπεριγραφική Έκθεση (Motivation Letter)
Εικόνα | This entry was posted in Εκδηλώσεις and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to «Προφητεία Μάγιας: Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου», εκδήλωση της CVexperts στο Hilton

  1. Παράθεμα: Εντυπώσεις μιας εκδήλωσης για την εργασία και ανεργία. « Rokaroll

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s