Ημερίδα «Καριέρα στο Εξωτερικό – δυσκολίες και ευκαιρίες», Πύργος

Δελτίο Τύπου

Τη δυνατότητα να αντλήσουν – απ’  τους ειδικούς- όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την αγορά εργασίας στο εξωτερικό θα έχουν οι ενδιαφερόμενοι, στα πλαίσια της ημερίδας “Καριέρα στο Εξωτερικό, Δυσκολίες και Ευκαιρίες” η οποία θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Φιλοσοφίας στο δημοτικό διαμέρισμα των Γρανιτσεΐκων του Δήμου Πύργου.

Η ημερίδα, η οποία συνδιοργανώνεται απ’ τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Γρανιτσεΐκων «Οι Φίλοι του Σχολείου» και την εταιρία Συμβουλευτικής Καριέρας CVexperts, θα λάβει  χώρα την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 μετά το μεσημέρι.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να  ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την αγορά εργασίας στο εξωτερικό, θα αντλήσουν πληροφορίες από έγκυρες έρευνες, ενώ θα μάθουν τεχνικές αναζήτησης εργασίας και τρόπους ενίσχυσης του επαγγελματικού τους προφίλ.

Αφορμή της εκδήλωσης δίνει το έντονο κύμα κινητικότητας των αναζητούντων εργασίας στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην τοπική αγορά του Πύργου. Οι συμμετέχοντες θα εμπλουτίζουν τα δικά τους ευρήματα και προσωπικές εμπειρίες με τα αντίστοιχα ευρήματα και εμπειρίες από το δίκτυο της CVexperts ανά τον κόσμο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες, που επιθυμούν να μετακινηθούν στη διεθνή αγορά εργασίας, να διερευνήσουν τις προοπτικές τους, να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να δικτυωθούν.

*Ομιλήτρια θα είναι η κ. Μαρία Παφιώλη, MSc, Σύμβουλος CVexperts

*Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα γίνει σύνδεση Skype με τη Σύμβουλο EURES-OAEΔ Κατερίνα Φλάκα

Αντίστοιχες εκδηλώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με σημαντικότερες τις εξής:

«Μετακίνηση στο εξωτερικό, ευκαιρίες και δυσκολίες», εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο MoneyShow στο Hilton με συμμετοχή του δικτύου EURES-ΟΑΕΔ και της RANDSTAD, 17/12/2011

«Εργασία στο Εξωτερικό – Ευκαιρίες & Δυσκολίες», εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με συμμετοχή της CVexperts και του δικτύου EURES-ΟΑΕΔ, 18/05/2012

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων στην ιστοσελίδα www.cvexperts.gr

Για πληροφορίες και σχετικό υλικό παρακαλώ απευθυνθείτε στο info@cvexperts.gr ή τηλεφωνήστε στα 210.34.17.400 και 26210.41511

 * Χορηγός επικοινωνίας ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Advertisements

About cvexpertsgr

Συγγραφή Βιογραφικών Σημειωμάτων & Συμβουλευτική Καριέρας - Resume / CV Writing Services and Career Consulting Συνοδευτική Επιστολή (Cover Letter) Συστατική Επιστολή (Reference Letter) Αυτοπεριγραφική Έκθεση (Motivation Letter)
This entry was posted in Αναζήτηση Εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό" εκδήλωση της CVexperts στο πολυσυνέδριο MoneyShow στο Hilton. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s